Informatie over Casa Marja

Waarom deze locatie:

Na jaren van reizen over de wereld en wonen op verschillende plekken, werden we al snel na aankomst in Portugal verliefd op het land. De schitterende natuur deed ons denken aan Africa. De zee aan strandvakanties toen we nog klein waren. Het prachtige licht, zeer geschikt voor mij als kunstenaar. En de relaxte sfeer in de het best bewaarde geheim van Portugal : Oost Algarve.

In 2010 kochten we deze zeer comfortabele villa. En met de villa kwam het meest fantastische uitzicht in de Algarve: vanaf het dakterras 360 graden ongestoord uitzicht. Je kunt de oceaan zien vanaf Olhao tot in Spanje. En de stilte is alom. Het licht op een “berg” van 300 meter en is daar bijna het hoogste punt. Het dorp St Catarina da Fonte do Bispo ligt ten westen en is op 7 minuten afstand. Tavira op 20 minuten. En de kust ook 20 minuten.

Verhuren:

We kunnen zelf nog niet erg vaak komen vanwege werk erlders. Daarom besloten we de villa te gaan verhuren aan mensen die de natuur, stilte en het comfort net zo waarderen als wij. En uiteraard van de villa houden.

We worden erg blij van het ​​delen van de villa met andere mensen.

Van 2010 – 2018 waren we verbonden aan HomeAway. En hadden altijd geweldige gasten. In 2018 forceerde HomeAway ons intstant booking, wat betekent dat wij amper tijd kregen om met onze gasten te communiceren. Bovendien moesten onze gasten 10% extra aan HomeAway betalen omdat HomeAway het alleenrecht op innen van huur wilde hebben. Wij zagen geen meerwaarde voor onze gasten, en ook niet voor ons. In 2018 stapten we over op Micazu. Een verhuurplatform van eigenaren die hun huis willen delen met huurders die respect hebben voor dat huis.

In de Casa:

In de villa vervingen wij allerlei apparaten en deuren. Verfden alles.  Boorden een bron aan.Eigenlijk wordt elk voor- en najaar reparaties gedaan, geverfd en zonodig spullen vervangen. Dit om de villa tip top te houden voor onze gasten
Bij aankomst staat er alvast iets in de koelkast om te starten. Voel je vrij om alles te gebruiken in en rond het huis, maar behandel het huis als ware het je eigen. Het heeft ons vele jaren van hard werken om te kunnen deze villa veroorloven.

Relaxte vakantie:

Wanneer u ook zo van rust, stilte en comfort houdt, zijn we er zeker van dat u zult genieten van uw verblijf en onze villa zal aanraden aan uw familie en vrienden. En als er iets is, kunt u altijd bellen met ons of met onze lokale vertegenwoordigster Elizabeth Harding.

Boeken:

Kan via ons email adres:  portuguesevilla@hotmail.com

Tot 12 april 2018 zijn wij nog actief op HomeAway, gebruik geen instant booking. Dat kost u 10%. De kalender is wel up to date. En emailen kan altijd.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close